Hjem > Nyheter > Industri Nyheter

Hvordan velge en god symaskin

2021-10-26

1、 Når du velgerden industrielle symaskinen, sjekk om maskinhodet er lyst, om det er maling avskalling og blåmerker, og om de elektropletterte belegg som nåleplate, skyveplate, panel og øvre hjul er intakte; Om underlaget er rett, og om det er sprekker eller lokal misfarging; Om rammen er ødelagt, maling som faller av og vrir seg; Om klaringen mellom øvre skaft, nedre skaft og nålestang oppfyller standardkravene.

2、 Fjern belteplaten påden industrielle symaskinen, løft trykkfoten, roter forsiktig det øvre hjulet, sjekk om det fungerer fritt, og om nålen hever og faller midt i stingplatehullet.

3, Entenden industrielle symaskinenlyden er myk når den roteres.

4、 Når du prøver å tråkke og sy på industrisymaskinen, prøv først å sy med to lag tynt tøy for å sjekke om stingene er flate og jevne. Prøv deretter å sy med den originale kluten for å se om stinglengden kan nå 3,6 mm, og det er fenomener som ikke sømløst materiale eller unormal lyd.

5、 For mer spesifikk inspeksjon bør symaskinens vedlikeholds- og konserveringsarbeider være tilstede.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept